Reiseblogg fra Travellerspoint

Rolig uke

Uten de helt store hendelser

sunny 26 °C

Denne uken har jeg ikke gjort noe som helst. Da det fortsatt var litt uroligheter mandag, ble engelskundervisningen avlyst resten av uken bare for å være på den sikre siden. Så vi har hatt en ukes ferie. Jeg vet ikke helt hva jeg har brukt dagene på. Cafe, lesing, magedans, sofaen, mer cafe og mer lesing oppsummerer uken tror jeg. Det har vært godt for studiene mine, for jeg har kommet i gang igjen med å lese på det ene faget jeg skal ha eksamen i i januar. Teorihistorie. Ikke akkurat verdens festligste fag, men det er greit å ha noe å holde hodet i gang med.

Neste uke er det på ann igjen for fult. Og godt er det. Det er tross alt grenser for hvor lenge man kan surre rundt. Da skal vi også i gang med å undervise en gjeng mødre. Er litt spent på hvordan nivået er der.

I dag har jeg gått tur ned til Downtown. Det er det som er ”hovedsentrum”, men jeg har nesten ikke vært der. Det består stort sett av pene mennesker og enda penere butikker. Så det ble helst vindushopping for mitt vedkommende. Til middag bestemte meg og Sebastian oss for å bestille noe mat og få det levert da vi begge hadde studert store deler av dagen og ikke helt gadd og lage mat. Kylling og avokado sandwich var det vi ville ha. Etter mye om og men fant endelig delivery-mannen blokken vår. Det der med adresser er ikke bare bare her i Beirut nemlig. De fleste blokkene har ikke gate nr, bare et navn, så gps hjelper ikke alltid. Og Sultne og glade for at maten kom vel frem åpner vi posen. Men det er ikke kylling sandwich. Det er en krabbesalat med avokado i stedet. Og jeg som er så glad i krabbe.. Ikke helt hva vi hadde sett for oss. Jeg spiser rundt krabben, og tar kanskje i litt for mye dressing. Finner også et hår. Herlig. Nå er jeg litt kvalm.

Skrevet av beirut 13:18 Arkivert i Libanon

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint